Hendrix van der Putten

 

We schrijven het jaar 1981, Frits Hendrix gooide het roer om en startte een wapenhandel en een slijperij. Eind jaren '80, begin jaren '90 werd dit uitgebreid met verkoop van messen, handboog, kruisboog, optiek, darts en jacht- en sportkleding. In 1999 kwam Hendrix van der Putten online, het internet was er en Hendrix van der Putten speelde hierop in met een eigen website. In 2000 ging Hendrix van der Putten over van vader Frits op zoon Arnold, die het assortiment uitbreidde. De bekendheid steeg meer en meer, ook voor de wapens, waardoor er in 2003, enkele jaren later, gekozen werd om de munitie bunker uit te breiden. In 2007 werd het tevens mogelijk om via deze website te bestellen en in 2015 kreeg ook de webshop een gloednieuwe look, met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De toys for boys winkel, zoals we het nu kennen, is dus het resultaat van het inspelen op de vraag van de consument en het anticiperen op de concurrent. Er schuilt een mooi verhaal achter deze winkel, die door zijn passie en ambitie, altijd het hoofd boven water heeft weten te houden. In april 2021 werd Hendrix van der Putten in zijn totaal overgenomen door Schietsportcentrum IDC en de slijperij is nu gevestigd naast de schietbanen . Wilt u de messen slijpen dan op naar Baexem! Vanuit Roermond: net voor het AZC (bij de bushalte) naar links, meteen rechts, met de bocht naar links, voorbij het AZC tot u het bospad opgaat, naar rechts. Als u het bord IDC ziet rijdt u de juiste richting. Parkeren op de parkeerplaats.

De te slijpen messen etc. zijn indien gewenst ook af te geven en weer op te halen in de omgeving van centrum Roemond. Bel dan om een afspraak te maken naar ( op het moment is het wegens omstandigheden niet mogelijk om uw slijpwaren af te geven in Roermond )

Botte tafelmessen? Dan moet u zeker naar Hendrix van der Putten komen. In onze slijperij worden uw messen met de grootst mogelijke zorg geslepen. Wij kunnen uw tafelmessen voorzien van een kartel in diverse grootten en zorgen voor een perfect geslepen mes. Uiteraard kan ook de professionele kok zijn keukengereedschap met een gerust hart aan ons toevertrouwen voor het allerbeste resultaat. Tot ziens bij Hendrix van der putten!

 

De te slijpen messen etc. zijn ook eventueel afgeven en weer ophalen in Roermond (nabij ECI) bel dan voor een afspraak naar 0475-334023 

   
 

Incl 21%

Tafelmes, glad of met kartel per stuk

€   3,50

Hond, Paard en koeien tondeusemessen

€ 12,00

Gehaktmolenplaten en kruismessen per kant

€   8,00

Broodmes

€ 20,00

Maaiblad

€ 12,50

Hand heggenschaar

€ 22,50

Kaasmes

€ 20,00

Koksmessen vanaf

€   9,50

Koksmessen tot 250 mm

€ 10,00

Koksmessen tot 300 mm

€ 12,00

Schaatsen kunst/hockey

€ 20,00

Schaatsen Noren

€ 35,00

Scharen, Huishoud

€ 12,50

Scharen, Kleermaker

€ 20,00

Tuin- Rozen- Snoeischaar

€ 17,50