Product van de maand: Olight SR52

Momenteel zitten we midden in de meivakantie. Het is dan ook geen wonder dat er in de winkel veel vragen zijn gesteld over dit product. Deze zaklamp, de Olight SR52, is misschien wel een van de beste zaklampen die verkrijgbaar zijn. Ideaal dan ook voor alle kampeervakanties, buitenactiviteiten en zelfs voor (beveiligings)beroepsgebruik.

Olight SR52

De producent van de Olight SR52

Olight is een producent van zaklampen in Amerika. Het is een van de meest voorstaande merken op het gebied van zaklampen. Olight heeft als missie om te streven naar zo’n hoog mogelijke kwaliteit (denk aan lichtopbrengst) in zo’n compact mogelijk formaat. Veel overheidsinstanties, zoals de politie, brandweer of het leger, maken dan ook gebruik van deze topproducten.

Olight SR52

Over de Oligth SR52

De Olight SR52 is een van de betere zaklampen uit de Olight reeks. De zaklamp is 16,1 bij 6,3 cm en heeft een gewicht van wel 405 gr. Deze zaklamp is enorm krachtig, veelzijdig en is zeer gebruiksvriendelijk. De Olight SR52 levert 1200 lumen aan licht, waarmee je tot wel verder dan een halve kilometer kunt schijnen. De zaklamp kan gevuld worden met zowel drie 18650s batterijen of zes CR123AS. Tevens is deze Olight SR52 nog oplaadbaar met behulp van een micro-USB kabeltje. Aan de hand van een indicatie lampje is te zien of de zaklamp volledig is opgeladen. Het lampje op de zaklamp gaat tevens ook rood oplichten als de batterijen bijna leeg zijn. Hierdoor kom je met de Olight SR52 nooit voor een onaangename verrassing te staan. De batterijen gaan tevens relatief lang mee, afhankelijk van de lichtstand kan de zaklamp bijvoorbeeld 40 uur lang blijven schijnen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de 100 lumen lichtstand. Bij de hoogste lichtstand, die van 1200 lumen, gaan de batterijen 4 uur mee. Dankzij de special lock-out functie op de zij schakelaar hoef jij tevens niet bang te zijn dat je de zaklamp per ongeluk aanzet.

Verder is deze Olight SR52 nog IPX-8 waterbestendig. Dit houdt in dat de zaklamp tot 2 meter diep volledig waterdicht is. Met behulp van een draagkoord is deze zaklamp nog gemakkelijk mee te nemen ook.

Specificaties Olight SR52

Nog even alle specificaties over de Olight SR52 op een rijtje:

Merk: Olight
Model: SR52
Materiaal: Aluminium
Afmetingen: 16,1 x 6,3 cm
Gewicht: 405 gram
Aantal standen: 4 standen
Maximale lichtopbrengst: 1200 lumen
Batterijduur: 4 tot 40 uur
Waterbestendig: Ja, IPX-8 (tot 2 meter diep)
Lock-out functie: Ja

Bekijk het artikel in onze webshop.

Schietsportcentrum IDC