Product van de maand: Olight S1 Baton


olight-s1

De Olight S1 Baton heeft de afgelopen (feest)maand veel belangstelling gekregen van onze klanten. Deze belangstelling maakt de Olight S1 Baton terecht het product van de maand. Inmiddels zitten we al een paar weken in de winter, het jaargetijd met de donkerste dagen. Een zaklamp is dan ook geen overbodige luxe, maar vaak is een goede zaklamp snel te groot. De Olight S1 Baton is echter een krachtige zaklamp in een klein formaat.

De Olight S1 Baton is met zijn lengte van 6,1 cm de kleinste zaklamp die ooit is geproduceerd door Olight. De zaklamp is een stuk kleiner dan zijn voorganger, maar des al niet te min is hij met zijn 500 lumen bijna twee keer zo fel.

wp_20161116_11_02_48_pro

Maar laten we Olight even introduceren. Olight is een van dé topproducenten van zaklampen. Olight streeft ernaar de beste zaklampen te maken in de meest compacte formaten voor de beste prijs. Als we kijken naar de Olight S1 Baton is dit streefpunt aardig goed gelukt. 6,1 cm diep dus, maar wel een balk bereik van 110 m en dat terwijl de zaklamp maar 30 gram weegt, je zou het bijna niet geloven!

Maar dat is nog niet alles, de Olight S1 Baton beschikt over vijf verschillende standen, die gaan van 0,5 lumen, moonlight, tot 500 lumen en een stroboscoop-stand. Daarnaast is de zaklamp voorzien van een magneet aan de achterkant, waarmee hij gemakkelijk te bevestigen is aan metalen voorwerpen. De zaklamp werkt zowel op accu als op batterij. Een ander leuk feitje over de Olight S1 Baton is de timer waarmee de zaklamp ingesteld kan worden om automatisch uit te gaan na drie of negen minuten branden.

Al met al is de Olight S1 Baton een echte topper onder de zaklampen. De buitenkant, het uiterlijk van de zaklamp, doet niet ten onder aan deze top prestaties. De zaklamp is gemaakt van aluminium en heeft een zwarte kleur, die afgewerkt is met blauwe randen.

Specificaties

spectab

Schietsportcentrum IDC