Product van de maand: Olight I3E Eos

Olight i3E Eos

Olight I3E Eos

We zijn weer aan het begin van de maand en dat betekent uiteraard een nieuw product van de maand. Deze maand hebben wij een bijzonder product in de schijnwerper staan, namelijk de Olight I3E Eos.

 

De sterkte van de Olight I3E Eos

Degene die bekend zijn met het merk Olight weten dat het merk bekend staat om haar kwaliteit, sterkte en compactheid. Olight produceert zaklampen in een zo compact mogelijk formaat, met ongekend fel licht.  De Olight I3E Eos doet dit imago zeker niet te kort. De Olight I3E Eos is slechts 6 centimeter lang maar levert een sterkte van maar liefst 90 lumen, oftewel een reikwijdte van 48 meter! Daarnaast heeft het zaklampje een brandtijd van 70 uur.

 

Over de behuizing van de Olight I3E Eos

De buitenkant van dit zaklampje mag er  ook wezen. De buitenkant is gemaakt van stevig aluminium en is voorzien van een coating die bestand is tegen krassen. Het zaklampje kan dus wel tegen een stootje.

Olight i3E Eos

Specificaties olight I3E Eos

Merk: Olight
Model: I3E Eos
Batterij: AAA batterij
Maximale lichtopbrengst: 90 lumen
Aantal lichtstanden: 1
Reikwijdte: 48 meter
Gebruiksduur: 70 minuten
Lengte: 6 cm
Gewicht: 11 gram
Type LED: Luxeon TX
Aantal LED’s: 1
Materiaal: Aluminium
Waterdicht: IPX8

Een ding is zeker als we het hebben over de Olight I3E Eos: de prijs-kwaliteit verhouding van dit product is echt top. Het product is gemakkelijk mee te nemen, levert hoge prestaties en het design mag er ook wezen. Wil jij dit product hebben? Bekijk dan onze webshop!

 

 

 

Schietsportcentrum IDC