Birchwood Casey Super Blue Liquid Gun Blue – Product van de maand

Je vraagt je misschien wel af waarvoor dit Birchwood Casey super blue precies is, maar de naam liquid gun blue verraad dit al een beetje.  Birchwood Casey super blue liquid gun blue is een blauwsel,  waarmee jij gemakkelijk ontsierde en / of beschadigde stalen onderdelen snel kunt repareren.

Birchwood casey super blue liquid gun blue

Hoe werkt de Birchwood Casey Super blue

Om te beginnen zijn er twee manieren van blauwen, warm blauwen en koud blauwen. De Birchwood Casey Super Blue werkt op basis van koud blauwen. Over het algemeen geeft warm blauwen beter resultaat als koud blauwen, echter is het prijskaartje hiervoor vaak ook een heel stuk hoger. Warm blauwen is dan ook meer geschikt voor grotere oppervlaktes. Voor het blauwen van onderdelen van uw geweer is koud blauwen uitermate geschikt. Zowel voor het gewenste eindresultaat als voor de portemonnee. Je kunt de Birchwood Casey Super blue aanbrengen met behulp van wattenstaafjes, synthetische borstels of met behulp van een sponsje. Belangrijk is dat de delen die je wilt behandelen vet en roestvrij moeten zijn.

Waarom de Birchwood Casey Super blue?

De Birchwood Casey Super blue is de zwaarste blauwsel van de gehele Birchwood Casey serie. Het middel is dan ook positief getest op basis van duurzaamheid en kwaliteit. Het is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en onderdelen. Je ziet overduidelijk verschil naar gebruik. Maar let op, juist omdat het middel zo sterk / zwaar is, moet u er voorzichtig mee omgaan. Let op dat je alleen het gedeelte aanraakt, dat geblauwd moet worden, omdat het middel anders ook effect zal hebben op het bestaande blauw. Geconcludeerd kan worden dat de Birchwood Casey super blue liquid blue een zeer effectief middel is voor het blauwen van jouw geweer. Maar anderzijds is het Birchwood Casey super blue liquid blue niet geheel makkelijk in gebruik. Het is dan ook belangrijk dat jij er voorzichtig mee omgaat. Wil jij weten of dit product voor jouw geschikt is? Vraag het gerust na in onze winkel!

Bekijk in de webshop

Schietsportcentrum IDC