Over I.D.C.

Schietsportcentrum I.D.C. beschikt over een riante indoor schietbaan van 10 schietstands met automatisch schijventransport. Daarnaast hebben wij een hal ingericht voor beoefenaars van dynamische schietsporten. De banen zijn 25 meter lang, met een goede luchtverversingsinstallatie, optimale verlichting en milieuvriendelijke kogelvanger. Op de schietbanen kan geschoten worden met geweer van .22lr t/m .458 en handvuurwapens van .22lr t/m .45acp. Tevens kan met zwartkruit geschoten worden

Naast schietaccommodatie voor verlofhouders bied Schietsportcentrum I.D.C. tevens de mogelijkheid om tegen betaling onder deskundige begeleiding van een instructeur met groepen te komen schieten. Onder het kopje “Schietsport Uitje” vind je meer informatie over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Om dit alles te faciliteren beschikken we over een gezellige kantine welke uitstekend geschikt is voor het houden van bedrijfsfeesten en partijen van 10-80 personen.

Inmiddels hebben meer dan 300 schutters, verdeeld over een aantal verenigingen, teams en diverse jaarkaarthouders een prettige schietplek bij Schietsportcentrum I.D.C. gevonden. Wij nodigen je graag uit om je bij onze groep te voegen.